Monoblok dizalica topline s rashladnim sredstvom R-290 za stambene primjene
Edge F

Edge F je dizalica topline s propanom kao rashladnim sredstvom, a dizajnirana za budućnost. Propan je zapravo prirodni plin koji je već usklađen s najstrožom europskom regulativom. Propan za održivu budućnost!

Edge F savršeno je rješenje za renovacije i općenito za sve vrste sustava grijanja, hlađenja i proizvodnje tople vode za grijanje:

  • Proširena radna ograničenja. Linija je dostupna u sedam veličina od 4 do 15 kW. Edge F može doseći polaznu temperaturu od 75 °C do -10 °C temperature okoline što ga čini izvrsnom alternativom tradicionalnim bojlerima.
  • Novo korisničko iskustvo: novi sustav upravljanja s grafičkim sučeljem u boji razvijenim kako bi se osigurala maksimalna jednostavnost korištenja s dizajnom Clivet.
  • Izrađen po mjeri: zahvaljujući brojnim odgovarajućim dodacima, integriranoj crpki i ekspanzijskoj posudi, zajamčena je instalacija „po mjeri” koja vam omogućuje da zadovoljite sve zahtjeve sustava.
  • Vrlo tih: izvrsna razina buke, s dva načina rada posebno razvijena za dodatno povećanje akustične udobnosti.
  • Vrhunska izvedba: poboljšana izvedba jamči A++ klasu za srednju temperaturu (polazna temperatura vode 55 °C) i A+++ klasu za niskotemperaturno grijanje (polazna temperatura vode 35 °C ). Edge F također je učinkovit u hlađenju sa SEER vrijednostima do 5,86.

tehničke značajke WiSAN-PME 1 S

Kuća postaje „pametna” kada je u stanju osigurati najbolju životnu udobnost smanjujući utrošak energije na minimum. Energetska neovisnost doma dolazi kroz integraciju između dizalice topline Edge F, sustava za pohranu električne energije Clivet Sinergy i pametnog asistenta Control4 NRG.

Značajke Edge F smart:

  • povezivanje putem aplikacije: Wi-Fi veza za povezivanje s posebnom aplikacijom koja vam omogućuje upravljanje svim glavnim funkcijama dizalice topline.
  • Control4 NRG: Edge F je sastavni dio koncepta Clivet Smart Living, zahvaljujući kompatibilnosti s uslugom Control4 NRG, kontrolom koja može upravljati radom cijelog sustava, jamčeći jednostavnost korištenja, visoku učinkovitost i poboljšanu udobnost u svim uvjetima.
  • Smart-grid i fotonaponski sustav: svestranost primjene i briga za okoliš s funkcijom Smart-grid za rad unutar napredne električne mreže i/ili u kombinaciji s fotonaponskim sustavom.