Više od 30 godina tvrtka Clivet nudi dizalice topline

Više od trideset godina tvrtka Clivet podržava tehnologiju dizalice topline: jedan od najučinkovitijih sustava za postizanje visokih ušteda energije uz poštivanje okoliša.
Mi smo pioniri u ovoj tehnologiji, koja je danas napredni sustav za rješavanje hitnih energetskih situacija!

poštivanje okoliša ušteda na računima!

Dizalice topline zahtijevaju energiju za rad, ali je energija koju predaju u okoliš u obliku topline veća od količine koju troše, čime se ostvaruju znatne uštede.

Zapravo, toplinske pumpe iskorištava besplatnu i neograničenu toplinu pohranjenu u zraku, površinskim vodama, podzemnim vodonosnicima i tlu.
Tehnologija toplinske pumpe omogućuje vam:

  • povećanje energetske učinkovitosti;
  • korištenje obnovljivih izvora energije;
  • smanjenje emisije štetnih tvari;
  • povećanje energetskog razreda svog doma.

energetska učinkovitost udobnost tijekom cijele godine

Sustav dizalice topline klimatizacijski je sustav koji podiže energetski razred vašeg doma! Također doprinosi udobnost tijekom cijele godine u bilo koje godišnje doba! Dizalice topline zapravo možete koristiti ne samo za grijanje već i za klimatizaciju ljeti.

Ugradnja dizalice topline: mogu se postaviti vani ili u bilo kojoj prostoriji. Ne trebaju posebne prostorije.

Mogu se integrirati s drugim obnovljivim izvorima energije, poput solarne topline za proizvodnju tople vode za kućanstvo i fotonaponskih panela. Idealno za podno grijanje.

Split ili monoblok sustav dizalice topline?

Dizalice topline Full Electric mogu biti split ili monoblok.

Dizalice topline split integriraju sve funkcije unutar sebe, omogućujući izbor brojnih opcija i širok raspon kapaciteta snage. Unutarnje i vanjske jedinice su odvojene što omogućuje optimizaciju prostora. Unutarnje jedinice mogu biti u kućištu ili bez kućišta.

Pakirane dizalice topline postavljaju se na otvorenom, za ugradnju im nije potrebna dozvola za F-plin. Postižu izvrsnu razinu udobnosti s fokusom na uštedu već pri prvoj investiciji.

Има 3 типа сплит термопомпи „въздух-вода“:

компактни моноблокови термопомпи: